PNL: Campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, lansată de poliţie

Poliţia a lansat campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în faţa agresiunilor, anunţă PNL.

Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului PNL: Campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, lansată de poliţie

Sursa foto: SigurantaScolara.ro

„Fiecare copil merită să fie în siguranţă! O prioritate constantă pentru PNL este ca, pe 9 septembrie, atunci când elevii revin în şcoli, să asigurăm un mediu sigur şi sănătos. Poliţia Română, sprijinită de parteneri non-guvernamentali, a lansat campania <Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia>, pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în faţa agresiunilor. Orice act de violenţă sau trafic de droguri poate fi semnalat la numărul de telefon 119”, transmite PNL.

„În cadrul discuţiilor, am accentuat necesitatea unui parteneriat strâns între MAI, copii, părinţi şi ONG-uri. Numai prin colaborare şi eforturi comune putem obţine rezultate concrete în protejarea celor mai vulnerabili dintre noi. Protejarea copiilor este o responsabilitate pe care o avem cu toţii, iar acest efort comun va continua până când ne vom asigura că toţi copiii noştri cresc într-un mediu sigur şi sănătos”, declară Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici