Podul peste Tisa intră în reparaţii: Restricţii majore la graniţa cu Ucraina

Podul peste Tisa intră în reparaţii, iar de luni vor fi restricţii, timp de 30 de zile, între orele 10.00-15.00.

Urmărește
176 afișări
Imaginea articolului Podul peste Tisa intră în reparaţii: Restricţii majore la graniţa cu Ucraina

În baza studiilor făcute de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu privire la structura de rezistenţă a podului de peste Tisa, pod ce leagă România de Ucraina, s-a ajuns la concluzia că sunt necesare reparaţii urgente la această construcţie.

Drept urmare, CNAIR împreună cu firma executantă, au anunţat restricţii cu privire la traficul rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, începând de luni, 9 septembrie, pe o perioadă de 30 de zile, între orele 10.00-15.00, de luni până vineri.

Traficul pietonal nu va fi afectat.

Potrivit estimărilor constructorului, lucrările de reabilitare a podului sunt prevăzute a se face până la finele lunii ianuarie 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pod,
tisa,
reparaţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici