Poliţia Capitalei: O tonă de deşeuri medicale periculoase, depozitate în aer liber în Sectorul 1

  • O tonă de deşeuri medicale periculoase au fost depozitate în aer liber în Sectorul 1, a anunţat miercuri Poliţia Capitalei.
  • Autorităţile au dispus depozitarea deşeurilor în containere în vederea neutralizării.
Urmărește
387 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: O tonă de deşeuri medicale periculoase, depozitate în aer liber în Sectorul 1

Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit Poliţiei Capitalei, o patrulă formată din poliţist şi jandarm a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 1 sunt depozitate necorespunzător deşeuri medicale.

La faţa locului s-au mai deplasat şi specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Gărzii de Mediu.

„Pentru efectuarea verificărilor specifice, a fost creat un perimetru restricţionat, în vederea cercetării la faţa locului, în care o persoană a încercat să pătrundă cu forţa, în repetate rânduri, nefiindu-i permis accesul de către jandarmi în câmpul infracţional, pentru a nu fi alterată procedura de administrare a probatoriului”, susţin poliţiştii.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că pe o platformă betonată din curtea punctului de lucru, de aproximativ 100 de metri pătraţi, au fost depozitate în aer liber circa o tonă de deşeuri medicale periculoase.

Reprezentanţii Gărzii de Mediu au dispus depozitarea în containere, de îndată, în vederea neutralizării prin incinerare, a deşeurilor medicale.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici