Poliţia: drogurile se vând la mare cu preţuri care ajung la 600 de lei

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, fac cercetări într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi mare risc, având indicii că un bărbat vindea canabis şi cristal la preţuri între 300 şi 600 de lei, în Constanţa.

466 afișări
Imaginea articolului Poliţia: drogurile se vând la mare cu preţuri care ajung la 600 de lei

Poliţia: drogurile se vând la mare cu preţuri care ajung la 600 de lei

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada martie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deţinut şi vândut diferite cantităţi de droguri de risc (canabis) şi de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) către consumatori din judeţul Constanţa, pentru sume cuprinse între 300 şi 650 de lei.

Miercuri, în urma percheziţiei domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 75 de grame de droguri de mare risc (substanţe cristaline 4-CMC şi 3-CMC), 17 grame de amfetamină şi cofeină, 8 grame de canabis, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Ulterior, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea bărbatului cercetat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus, joi, arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici