Poliţia Prahova caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă cu iubitul ei

O fată de 13 ani, din cumuna Dumbrava, judeţul Prahova, a fost dată dispărută de mamă după ce copila a dispărut, cel mai probabil cu un tânăr de 19 ani din localitate.

Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Poliţia Prahova caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă cu iubitul ei

Poliţia Prahova caută o fată de 13 ani care a dispărut de acasă cu iubitul ei

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizaţi, miercuri, de o femeie din comuna Dumbrava cu privire la faptul că fiica sa minoră, Alexandra Miruna Ionică, de 13 ani, a plecat de la domiciliu marţi şi nu a mai revenit.

Tot din verificări, s-a stabilit că şi prietenul acesteia, Andrei Zabar Ioniţă, de 19 ani, din comuna Dumbrava, a plecat voluntar de la domiciliu, rudele acestuia neavând informaţii despre locul unde s-ar putea afla.

Cel mai probabil, aceştia sunt împreună.

Alexandra Miruna Ionică are înălţime de 1,45 metri, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr creţ, brunet, scurt şi prins, ochi căprui, prezentând o cicatrice în zona gleznei stângi. La momentul plecării voluntare, fata purta un tricou negru, cu inscripţia Hugo, pantaloni negri, fără a se cunoaşte cu ce era încălţată.

Andrei Zabar Ioniţă are înălţime 1,60 metri, 56 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, ochi căprui, fără alte semne particulare. La momentul plecării voluntare, tânărul purta un tricou negru, un hanorac vedre, pantaloni albaştri, pantofi sport, negri.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoanele în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici