Poliţiştii au găsit nouă câini cu probleme de sănătate într-o curte din Sectorul 4 al Capitalei

  • Poliţiştii au găsit nouă câini cu probleme de sănătate într-o curte din Sectorul 4 al Capitalei.
  • Persoana care le îngrijea a spus că nu le mai poate susţine, deoarece şi el are probleme de sănătate.
  • Câinii au fost duşi într-un adăpost ASPA.
Urmărește
137 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au găsit nouă câini cu probleme de sănătate într-o curte din Sectorul 4 al Capitalei

Poliţiştii au găsit nouă câini cu probleme de sănătate într-o curte din Sectorul 4 al Capitalei

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Capitalei - Serviciul pentru Protecţia Animalelor la o adresă din Sectorul 4, într-o curte au fost găsiţi 9 câini, din rasa comună, care se aflau într-o situaţie de pericol, starea lor de sănătate fiind afectată. Totodată, a fost efectuată cercetarea la faţa locului şi s-a constatat faptul că persoana care şi-a asumat rolul de îngrijitor al animalelor, nu le mai poate susţine, din cauza problemelor de sănătate”, transmite Poliţia Capitalei.

Autorităţile au emis miercuri un ordin de plasare a animalelor, în adăpost, pentru cei nouă câini.

„Aceştia au fost plasaţi în adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti, unde vor beneficia de asistenţă medicală şi condiţii de bunăstare necesare. Activităţile sunt continuate de către Serviciul pentru Protecţia Animalelor, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici