Poliţiştii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timişora

Bărbatul a fost amendat şi dus la o clinică psihiatrică în vederea efectuării unui control de specialitate.

Urmărește
432 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timişora

Poliţiştii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timişora

Poliţiştii au anunţat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4000 de lei conform OUG 34/2008 privind apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică “Eduard Pamfil” din municipiul Timişoara în vederea efectuării unui control de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.

Un hotel de pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara a fost evacuat luni din cauza unei ameninţări cu bomba. Operaţiunea a început la ora 17.11.

Hotelul găzduieşte echipa de campanie a preşedintei USR, Elena Lasconi.

„E alarmă cu bombă la hotelul în care sunt cazată în Timişoara de vineri şi până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului.(...) E plin de forţe de ordine, e cel puţin ciudat ce se întâmplă”, a anunţat Lasconi pe Facebook.

Hotelul a fost evacuat în totalitate, fiind vizaţi angajaţii şi turiştii. Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliţie şi SRI au verificat în interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bombă,
hotel,
bărbat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici