- Home
- Social
- SIBIU, (30.07.2017, 16:42)
- Departamentul Corespondenţi
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video Pomohaci, aplaudat la primul spectacol după ce a fost exclus din Biserică, la Jina, în judeţul Sibiu. Reacţia fostului preot
Cristian Pomohaci cântă, duminică, pe scena Festivalului "Sus pe muntele din Jina", cel mai vechi festival ciobănesc din ţară, acesta fiind primul concert susţinut de fostul preot, după ce a fost exclus din biserică.
Urmărește
15064 afișări
Fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost aşteptat la Jina, în judeţul Sibiu, de sute de admiratori, care, imediat ce a urcat pe scenă i-au oferit buchete cu flori fostului slujitor al Bisericii.
Pomohaci le-a mulţumit, iar apoi le-a cerut voie celor prezenţi să îi dedice prima melodie "slujitorului Sfântului Altar, de aici, de la Jina".
"Vă mulţumesc. Vă rog să îmi permiteţi ca prima melodie pe care o voi interpreta să fie dedicată slujitorului Sfântului Altar, care slujeşte aici, în Jina", a spus Cristian Pomohaci, de pe scena Festivalului "Sus pe muntele din Jina".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu este desemnat Premierul României
-
S-au votat preşedinţii la Camera Deputaţilor şi la Senat: Ilie Bolojan, la Senat; Ciprian Şerban, la Camera Deputaţilor
-
Crin Antonescu va fi candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea va fi aprobată de fiecare partid al alianţei
-
FT: Echipa de tranziţie a lui Donald Trump vrea să retragă SUA din OMS „în prima zi” de mandat
Pentru concertul lui Pomohaci nu au fost necesare măsuri speciale de protecţie, au declarat, duminică, pentru Mediafax, organizatorii festivalului.
Preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale, a fost exclus din biserică în urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, decizia fiind executorie.
"În urma judecării cazului părintelui Pomohaci, Consistoriul Eparhial s-a pronunţat şi a decis caterisirea părintelui Cristian Pomohaci, adică pierderea preoţiei pentru totdeauna şi a posibilităţii de a ocupa un post în activităţile bisericeşti. Decizia a fost aprobată de către Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, este executorie, dar nu irevocabilă. Poate fi atacată în termen de 15 zile la Mitropolie", a declarat, vineri, părintele Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.
Sesizarea a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci, îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, "ceva special", amintindu-i cum s-au întâlnit.
Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moşuni din judeţul Mureş, care aparţine de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.
Citeşte şi: MAI: O decizie privind limitarea pensionărilor anticipate în sistemul de siguranţă naţională nu este aplicabilă peste noapte
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe