Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, 55 de cazuri au fost de copaci căzuţi pe stradă, pe conducte, pe cosntrucţii, pe cabluri sau pe maşini.
Alte 20 de intervenţii au fost în legătură cu inundarea a 20 de străzi (în Sectorul 1 – şapte, în Sectorul 2 – una, în Sectorul 5 – cinci, iar în Sectorul 6 – şapte străzi)
Totodată, pompierii bucureşteni au intervenit în şapte cazuri privind conducte fisurate.
Pompierii au intevenit cu autospeciale, motopompe, autoscări şi echipaje de descarcerare.
În urma furtunii din Capitală, mai mulţi copacii au căzut pe străzi, pe maşini şi pe case, unele străzi au fost inundate, în unele zone a fost pană de curent şi pe unele artere circulaţia a fost blocată de copaci sau crengi rupte de vânt.
Primarul general Sorin Oprescu a convocat, marţi noaptea, la ora 24.00, la Primăria Capitalei, reprezentanţii tuturor structurilor de intervenţie, de la care aşteaptă un prim raport privind situaţia din Bucureşti după furtună.
Edilul şef a cerut reprezentanţilor acestor structuri să ia toate măsurile de îndepărtare a copacilor şi de evacuare a apei de pe carosabil, astfel încât până miercuri dimineaţă să se poată circula normal în Bucureşti.