Ponta: Legea educaţiei, adoptată pentru că Funeriu are un război personal cu Marga şi Andronescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că Legea educaţiei a fost adoptată "doar" pentru că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, "are un război personal" cu rectorii Andrei Marga şi Ecaterina Andronescu, ceea ce este "cel puţin stupid", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
34 afișări
Imaginea articolului Ponta: Legea educaţiei, adoptată pentru că Funeriu are un război personal cu Marga şi Andronescu

Ponta: Legea educaţiei, adoptată pentru că Funeriu are un război personal cu Marga şi Andronescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ponta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că nu înţelege de ce trebuia adoptată o lege doar pentru că ministrul Educaţiei are "un război personal cu două persoane".

"Nu am să înţeleg de ce trebuie adoptată o lege a educaţiei doar pentru că ministrul actual, Daniel Funeriu, are un război personal, cu două persoane, rectorul Andrei Marga, de la Cluj, şi cu Ecaterina Andronescu, de la Bucureşti. Să faci o lege ca să te războieşti cu doi rectori mi se pare cel puţin stupid, ca să nu folosesc un termen mai dur", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici