Posibile subiecte la Bacalaureat, vânturate în mediul virtual: Nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce vedeţi pe internet

Nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce vedeţi pe internet când vine vorba despre subiecte posibile, spune ministrul Educaţiei, Ligia Deca, într-un mesaj adresat duminică absolvenţilor care încep luni probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

848 afișări
Imaginea articolului Posibile subiecte la Bacalaureat, vânturate în mediul virtual: Nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce vedeţi pe internet

Posibile subiecte la Bacalaureat, vânturate în mediul virtual: Nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce vedeţi pe internet

Ministrul Educaţiei le recomandă candidaţilor să petreacă ziua de duminică relaxându-se şi să nu ia în seamă ce apare pe Internet legat de posibile subiecte.

„Am încredere că veţi reuşi să valorificaţi tot ceea ce ştiţi şi sunt convinsă că tot efortul vostru se va vedea în rezultate. Vă îndemn să petreceţi această zi făcând ceea ce vă relaxează şi odihnindu-vă.

Nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce vedeţi pe internet când vine vorba despre subiecte posibile. Şi nu uitaţi că aceasta este doar o etapă. Cred în potenţialul vostru şi sunt convinsă că veţi fi iubiţi şi sprijiniţi de cei dragi, indiferent de rezultat”, a transmis Ligia Deca.

Ea a spus că înţelege emoţiile trăite în aceste zile de părinţi şi le-a mulţumit cadrelor didactice implicate în organizarea examenului.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat încep luni cu cea la Limba şi literatura română, marţi este proba obligatorie a profilului, joi proba la alegere a profilului şi specializării, iar vineri proba la Limba si literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afişate în 8 iulie, iar cele finale după soluţionarea contestaţiilor în 12 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici