Post de Poliţie luat cu asalt la Mihail Kogălniceanu

Luptători DIAS de la Poliţia Constanţa au intervenit, miercuri seară, în localitatea Mihail Kogălniceanu, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între un poliţist comunitar şi un bărbat din comună şi în urma căruia prieteni ai localnicului au luat cu asalt postul de Poliţie.

Urmărește
595 afișări
Imaginea articolului Post de Poliţie luat cu asalt la Mihail Kogălniceanu

Post de Poliţie luat cu asalt la Mihail Kogălniceanu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit prim-adjunctului şefului Poliţiei Judeţene Constanţa, comisar-şef Adrian Rapotan, scandalul a izbucnit între Mişu Caratană şi Enghin Seicahmed, angajat al Poliţiei Comunitare din Mihail Kogălniceanu, după ce, în 1 ianuarie, cei doi fuseseră implicaţi într-un accident rutier. În urma accidentului Caratană a suferit mai multe leziuni. Mişu Caratană şi Enghin Seicahmed s-au întâlnit, miercuri, pe stradă, şi s-au luat la ceartă, fiind duşi la postul de Poliţie din comună, unde conflictul a fost aplanat.

După ce au ieşit din clădire, cei doi bărbaţi s-au luat însă la ceartă şi apoi la bătaie, la câteva zeci de metri de postul de poliţie, Seicahmed Enghin lovindu-l de mai multe ori pe Caratană. Oamenii legii au intervenit din nou pentru a-i despărţi şi i-au adus înapoi în sediul Poliţiei.

Între timp, Mişu Caratană şi-a sunat prietenii şi le-a cerut ajutorul, iar în faţa postului de Poliţie au sosit mai multe persoane, care au încercat să intre cu forţa în sediu. Unul dintre lucrătorii postului a fost nevoit să tragă un foc de avertisment în plan vertical, pentru a-i îndepărta pe atacatori, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Pentru că erau depăşiţi numeric, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au cerut ajutor, iar la faţa locului au ajuns luptători DIAS, însoţiţi de jandarmi, care au aplanat în cele din urmă conflictul.

Opt persoane, cercetate în stare de libertate

 

Opt persoane au fost identificate de poliţişti şi sunt în prezent cercetate, în stare de libertate, în cazul scandalului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cei opt au vârstele cuprinse între 25 şi 44 de ani, fiind cercetaţi de poliţiştii din Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru ultraj şi loviri sau alte violenţe. De asemenea, şi poliţistul care a provocat scandalul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici