Postarea lui Taylor Swift de susţinere a lui Harris a strâns peste 9 milioane de aprecieri

Megastarul pop Taylor Swift a atras peste milioane de „like-uri” la postarea sa de pe Instagram în care anunţa că o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţie, scrie Reuters.

Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Postarea lui Taylor Swift de susţinere a lui Harris a strâns peste 9 milioane de aprecieri

Postarea lui Taylor Swift de susţinere a lui Harris a atras 9 milioane de aprecieri

La scurt timp după ce Kamala Harris a terminat dezbaterea cu rivalul său republican Donald Trump, Swift le-a spus celor 283 de milioane de urmăritori ai săi că Harris va primi votul ei la alegeri.

Postarea a primit aprecieri inclusiv din partea unor celebrităţi printre care se numără Jennifer Aniston, starul baschetului american Caitlin Clark şi Selena Gomez.

Taylor Swift a publicat o fotografie cu ea ţinându-şi în braţe pisica, Benjamin Button, şi a semnat postarea cu titlul „Childless Cat Lady”, făcând referire la comentariile anterioare făcute de vicepreşedintele lui Donald Trump, JD Vance.

Trump a respins miercuri susţinerea lui Harris de către Swift, spunând că „nu a fost un fan al lui Taylor”.

„A fost doar o chestiune de timp”, a declarat Trump într-un interviu pentru Fox News. „Ea este o persoană foarte liberală. Pare să susţină întotdeauna un democrat. Şi probabil că va plăti un preţ pentru asta ... pe piaţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici