Poţi să-ţi schimbi furnizorul de cablu TV sau de Internet şi să primeşti bani pentru asta

Vrei să faci economie şi să plăteşti doar abonamentul de cablu şi să ai în schimb Internet gratuit sau chiar telefonie? Acum poţi, pentru că în goana dupa clienţi, operatorii oferă astfel de servicii şi chiar îţi dau câteva luni de abonament gratuit dacă te muţi cu contractul la ei!

Urmărește
1229 afișări
Imaginea articolului Poţi să-ţi schimbi furnizorul de cablu TV sau de Internet şi să primeşti bani pentru asta

Poţi să-ţi schimbi furnizorul de cablu TV sau de Internet şi să primeşti bani pentru asta (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Spre exemplu, operatorul autohton RCS&RDS oferă telefonie gratuită în reţea dacă te abonezi la serviciul lor de internet. Costul pachetului? 29 de lei lunar (cu TVA inclus). În ceea ce priveşte viteza de descarcare ai 3 Mbps.

În plus, dacă iei pachetul de internet fix cu 5 Mbps pentru 39 de lei lunar, ai internet mobil gratuit. În plus, primele trei din contract sunt gratuite.

În ceea ce priveşte durata contractelor, acestea trebuie încheiate pe minimum 12 luni.

"Mută-ţi contractul la noi şi îţi achităm contravaloarea abonamentului la celălalt operator"

Citeşte mai multe despre cum să-ţi schimbi furnizorul de cablu TV sau de Internet pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici