Prahova: Poliţiştii fac cercetări după ce o învăţătoare ar fi tras un elev de păr

Poliţiştii din Prahova fac cercetări pentru purtare abuzivă după ce au fost sesizaţi că o învăţătoare ar fi tras de păr un elev.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Prahova: Poliţiştii fac cercetări după ce o învăţătoare ar fi tras un elev de păr

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Măneciu cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic de învăţătoarea sa, în timpul orelor de curs.

Din verificările făcute, a rezultat faptul că învăţătoarea, o femeie de 65 de ani, l-ar fi tras de păr pe copil, în luna septembrie, din cauza atitudinii pe care a avut-o cu privire la evaluarea la matematică.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici