Premierul albanez a făcut senzaţie la summitul NATO cu o pereche de „adidaşi” albi

La summitul NATO desfăşurat la Washington şi unde au fost prezenţi toţi liderii politici ai naţiunilor care alcătuiesc Alianţa Atlantică, premierul albanez Edi Rama a purtat - aşa cum face adesea - o pereche de sneakerşi albi care, în acel context extrem de formal, s-au remarcat şi mai mult decât de obicei.

Urmărește
877 afișări
Imaginea articolului Premierul albanez a făcut senzaţie la summitul NATO cu o pereche de „adidaşi” albi

Premierul albanez făcut senzaţie la summitul NATO cu o pereche de adidaşi albi

Încălţările lui Edi Rama nu au scăpat atenţiei preşedintelui francez Emanuel Macron, care s-a uitat la pantofii sport ai acestuia cu un zâmbet.

Şeful Franţei a ridicat degetul mare în semn de apreciere pentru pantofii casual din picioarele lui Rama.

A avut loc şi un schimb rapid de replici între cei doi.

Rama, stând lângă Biden, a încercat să-şi ia o expresie serioasă, pentru a nu strica „fotografia de familie” de la final, aşa cum se obişnuieşte la summit-urile internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici