Prima zi caniculară în toată ţara, duminică

Meteorologii susţin că duminică va fi prima zi caniculară în toată ţara, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, cel mai cald anunţându-se a fi în Sud, unde temperaturile vor ajunge la 36 de grade Celsius.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Prima zi caniculară în toată ţara, duminică

Prima zi caniculară în toată ţara, duminică (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În Oltenia şi Muntenia, meteorologii anunţă vreme călduroasă, cu temperaturi cuprinse între 30-36 de grade Celsius, în timp ce în Moldova temperaturile vor fi între 30-34 de grade Celsius.

În Dobrogea, temperaturile se anunţă a fi între 27-34 de grade Celsius.

Vreme călduroasă va fi şi în Banat cu temperaturi de 30-33 grade Celsius, Crişana cu temperaturi între 29-32 de grade Celsius şi Maramureş cu temperaturi de 28-30 de grade Celsius.

De asemenea, în Transilvania vremea va fi deosebit de caldă, iar temperaturile anunţate vor fi între 28-32 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici