Prinţesa Kate a terminat tratamentul de chimioterapie. Când va reveni la angajamentele publice

  • Kate, Prinţesa de Wales, a anunţat că şi-a încheiat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului.
  • Aceasta a afirmat că va reveni treptat la viaţa publică în lunile următoare.
Urmărește
1012 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Kate a terminat tratamentul de chimioterapie. Când va reveni la angajamentele publice

Prinţesa Kate a terminat tratamentul de chimioterapie. Când va reveni la angajamentele publice

Prinţesa de Wales a anunţat luni, într-o nouă declaraţie, că intră într-o „nouă fază de recuperare” şi va „întreprinde câteva angajamente publice în lunile următoare”, care ar putea include evenimente de comemorare în noiembrie şi concertul său anual de colinde de Crăciun, scrie CNN.

În cadrul unui videoclip filmat în Norfolk şi publicat pe reţelele de socializare, prinţesa Kate a mai adăugat faptul că drumul spre recuperare completă de cancer va fi unul lung, iar surse de la Palatul Kensington subliniază, de asemenea, că prinţesa va face din sănătatea sa principalul obiectiv pentru următoarele câteva luni, potrivit BBC.

„Nu pot să vă spun ce uşurare este să fi terminat în sfârşit tratamentul meu de chimioterapie”, spune ea în cadrul filmuleţului postat.

Prinţesa de Wales, Kate, a fost internată în spital în luna ianuarie a acestui an pentru un tip nespecificat de intervenţie chirurgicală abdominală.

În luna martie, prin intermediul unui mesaj video, aceasta a anunţat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer şi că urmează un tratament în acest sens. În tot acest timp, ea s-a aflat departe de îndatoririle publice revenite în calitate de membru al familiei regale, concentrându-se pe recuperare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici