Prinţesa Sofia a Suediei este însărcinată. Cuplul aşteaptă al patrulea copil

  • Prinţesa Sofia a Suediei este însărcinată. Soţia prinţului Carl Philip aşteaptă al patrulea copil al cuplului, a anunţat palatul regal.
  • Copilul se va naşte în luna februarie, anul viitor.
Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Sofia a Suediei este însărcinată. Cuplul aşteaptă al patrulea copil

Prinţesa Sofia a Suediei este însărcinată. Cuplul aşteaptă al patrulea copil

Prinţesa Sofia a Suediei este însărcinată cu al patrulea copil, a anunţat Casa Regală Suedeză, potrivit Daily Mail.

Soţia prinţului Carl Philip, în vârstă de 39 de ani, „se descurcă bine”, iar copilul urmează să se nască în februarie 2025, potrivit declaraţiei palatului, care a fost distribuită pe contul de Instagram al Familiei Regale.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2015, are deja trei fii, prinţul Alexander, în vârstă de şapte ani, prinţul Gabriel, de cinci ani, şi prinţul Julian, în vârstă de doi ani.

Carl Philip, în vârstă de 45 de ani, este singurul fiu şi al doilea copil al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Sora sa mai mare, Prinţesa Victoria, în vârstă de 47 de ani, este moştenitoarea tronului Suediei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici