Proba scrisă a Definitivatului va avea loc cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut

Proba scrisă a examenului de Definitivat în învăţământul preuniversitar va avea loc cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut, a anunţat duminică Ministerul Educaţiei pe pagina de Facebook a instituţiei.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Proba scrisă a Definitivatului va avea loc cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut

Proba scrisă a Definitivatului va avea loc cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut

„Important pentru profesorii care susţin în anul acesta şcolar definitivatul: ✍️ proba scrisă va avea loc cu aproape două săptămâni mai devreme decât anul trecut”, se arată în postare.

Conform calendarului prezentat, până în 10 octombrie 2024 va avea loc înscrierea candidaţilor, iar până în 30 mai 2025 efectuarea inspecţiilor la clasă.

Proba scrisă va fi susţinută în 8 iulie, iar afişarea rezultatelor finale, după soluţionarea contestaţiilor, va avea loc în 21 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici