„Probleme în Paradis”: Victoria şi David Beckham trăiesc în case diferite

  • David Beckham este tot mai încântat de moşia din Cotswolds, în vreme ce soţia sa, Victoria, nu vrea să audă de viaţa la ţară şi îşi doreşte să trăiască şi în viitor în inima Londrei.
  • Asta face ca cele două vedete să îşi ducă vieţile în case diferite, notează heatworld.com.
Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului „Probleme în Paradis”: Victoria şi David Beckham trăiesc în case diferite

„Probleme în Paradis”: Victoria şi David Beckham trăiesc în case diferite

Deşi nimeni nu se aştepta, fostul fotbalist David Beckham pare să se bucure de o nouă viaţă ca fermier.

În timp ce David Beckham, în vârstă de 49 de ani, postează articole despre viaţa la ţară pe moşia din Cotswolds, Victoria, în vârstă de 50 de ani, se pare că este îngrijorată de viziunile lor diferite asupra viitorului, deoarece se simte cu adevărat o londoneză.

Un apropiat spune că, „David a fost întotdeauna în elementul său atunci când este în Cotswolds (...). În timp ce Vic (...) este îngrijorată că acest lucru ar putea duce în cele din urmă la vieţi separate”.

Sursa continuă: „David nu a făcut niciun secret din dorinţa de a se muta permanent la ţară pentru un ritm de viaţă mai liniştit şi mai relaxat, acum că băieţii au zburat din cuib, şi este ceva despre care el şi Vic au vorbit mult şi la care s-au gândit serios. După ce a crescut în estul Londrei, David este pregătit să lase viaţa de oraş în urmă şi să se stabilească definitiv în Cotswolds, în timp ce Vic a crescut în Hertfordshire, aşa că traiul în inima Londrei este încă interesant, chiar şi după toţi aceşti ani. Ea nu este pregătită să renunţe la stilul ei de viaţă metropolitan şi nu se vede renunţând la asta pentru mult timp. Dar, ştiind cât de dornic este David să se mute, ea este îngrijorată că sunt pe pagini complet diferite”.

După cum Heat World a raportat anterior, perechea a luat în considerare o mutare permanentă la moşia lor de 12 milioane de lire sterline din Oxfordshire pentru o vreme acum. David şi-a dus recent urmăritorii de pe Instagram într-un tur al terenurilor lor impresionante, împărtăşind cum era pe cale să îşi facă propriile chipsuri din cartofii crescuţi acasă şi să colecteze ouă de la găini.

Postând online, el a scris: „Varza mea face bine. Îmi pot auzi colegii din East End spunând: „S-a schimbat”. Soţia mea mi-a spus să scurtez videoclipul, dar evident că nu am ascultat, aşa că îmi pare rău... Conţinutul meu obişnuia să fie motociclete şi camping acum este varză, miere şi flori pentru casă. S-ar putea să trebuiască să mă întorc pe drum în curând”.

În timp ce îşi folosea obişnuitul simţ al umorului sec, era clar că Victoria nu era pe aceeaşi lungime de undă cu soţul ei de 25 de ani. „Cine este acest om? Dă-mi soţul înapoi!”, a scris ea - şi se pare că ea nu a fost chiar glumă.

După 15 ani în care brandul ei de modă omonim nu a reuşit să facă profit, Victoria - a cărei tranziţie de la star pop la şef de modă şi frumuseţe va fi subiectul unui viitor documentar Netflix, după succesul lui David Beckham, care a câştigat Emmy - prosperă în sfârşit în lumea afacerilor.

„Vic este foarte ataşată de viaţa ei din Londra, unde se află atât sediul central, cât şi magazinul ei emblematic”, explică sursa noastră. „Îşi iubeşte viaţa acolo. Este extrem de implicată în brandul ei de modă şi frumuseţe şi îi place să poată merge la birou pentru întâlniri şi să supravegheze tot ceea ce se întâmplă la sediul central. Îi place foarte mult agitaţia din oraş - evenimentele şi restaurantele de lux, ca să nu mai vorbim de saloanele de înfrumuseţare şi esteticienii ei de încredere care se află la o aruncătură de băţ distanţă. Îşi face griji că s-ar simţi singură şi plictisită petrecându-şi tot timpul în Cotswolds”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici