Probleme la emiterea rovinietei joi noaptea

  • Şoferii ar putea avea probleme, joi noaptea, dacă vor fi nevoiţi să cumpere rovinieta.
  • Cauza este o actualizare a sistemelor informatice care gestionează aceste plăţi.
69 afișări
Imaginea articolului Probleme la emiterea rovinietei joi noaptea

CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale, drumuri expres şi autostrăzi că joi, 4 iulie, între orele 00.00 - 2.00, urmare a unor lucrări de update ale echipamentelor de comunicaţii din centrul de date, emiterea rovinietelor şi peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată sau întreruptă pentru perioade scurte de timp.

În aceste condiţii, traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei în acest interval de timp poate fi îngreunat.

Rovinieta poate fi cumpărată în avans, cu până la 30 de zile înainte de data de început a valabilităţii, iar peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24.00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici