Procesul de divorţ intentat Elodiei Ghinescu de Cristian Cioacă a început la Braşov

Procesul de divorţ intentat de poliţistul Cristian Cioacă soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a început, joi dimineaţă, la Judecătoria Braşov.

215 afișări
Imaginea articolului Procesul de divorţ intentat Elodiei Ghinescu de Cristian Cioacă a început la Braşov

Procesul de divorţ intentat Elodiei Ghinescu de Cristian Cioacă a început la Braşov (Imagine: www.protv.ro)

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţistul Cristian Cioacă ajunsese la Judecătoria Braşov, însoţit de avocat.

După un an de căutări, trupul avocatei Ghinescu nu a fost găsit, iar soţul acesteia rămâne în continuare principalul suspect în cazul uciderii acesteia.

Cioacă a intentat proces de divorţ soţiei sale dispărute în vara anului trecut, el invocând părăsirea domiciliului de către aceasta, iar joi este înfăţişarea la Judecătoria Braşov.

Potrivit avocatului lui Cioacă, Florentin Sorescu, poliţistul este convins că soţia sa trăieşte. El voia să adauge ca probă la dosar mesajele primite de pe numărul de telefon mobil al Elodiei primite în ultimele luni, însă s-a dovedit că acele SMS-uri au fost o farsă făcută de o ziaristă de la un cotidian central.

În procesul de divorţ, Cioacă va cere custodia totală a copilului cuplului, Patrick, în vârstă de patru ani, precum şi recuperarea unor bunuri comune.

Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, însă după un an de căutări trupul acesteia nu a fost găsit. Soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, este suspectat de uciderea acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici