Profesorii nu au prioritate la vaccinarea anti-COVID. Ce cred elevii

  • Profesorii din România vor fi vaccinaţi nu mai devreme de sfârşitul lunii martie, începutul lui aprilie
  • Laura Rotaru, elevă: Vaccinarea pentru profesori este esenţială, trebuie să revenim cât mai repede la şcoală
  • Laura Rotaru: În on-line este mult stres şi o presiune incredibilă, mi-e greu să mă concentrez
  • Cătălina Georgescu, profesor: Aş fi vrut să fim la nivel cu doctorii, să fim vaccinaţi mai devreme
Urmărește
2155 afișări
Imaginea articolului Profesorii nu au prioritate la vaccinarea anti-COVID. Ce cred elevii

Profesorii nu au prioritate la vaccinarea anti-COVID. Ce cred elevii

Profesorii din România vor fi vaccinaţi împotriva coronavirusului în a doua parte a etapei a II-a. Adică la sfârşitul lunii martie, începutul lui aprilie.
 
Destul de târziu, spune Laura Rotaru care are 14 ani şi este una dintre cele mai bune eleve de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică. Pentru ea, învăţarea în on-line a fost o misiune dificilă.
 
  •  „Şcoala on-line nu este o variantă foarte bună, mi-a fost foarte greu să mă concentrez, să stau 7 ore zilnic cu ochii în ecran.Este foarte mult stres şi este o presiune incredibilă, trebuie să revenim CÂT MAI REPEDE FIZIC ÎN ŞCOALĂ.  Eu consider vaccinarea importantă pentru toată lumea, dar pentru profesori este esenţială. Dacă nu facem acum o schimbare, o să realizăm că nu ne vom întoarce cât mai curând la şcoala pe care o aveam înainte”, arată Laura Rotaru, elevă la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică, clasa a VII-a. 
Nimic nu mai este ca înainte. Este şi părerea Cătălinei Georgescu, profesor de engleză, tot la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică.
Dacă ar exista o minune şi vaccinul ar fi disponibil de mâine, şi pentru profesori, ar fi prima care s-ar vaccina.
 
  • ,„Ar fi o veste extraordinară dacă aş afla că profesorii de mâine se pot vaccina deoarece ar fi un prim pas ca să ne întoarcem la şcoală. La şcoala pe care o ştim cu toţii şi de care ne este foarte dor. Ar trebui să luăm exemplul ţărilor avansate, unde oamenii sunt foarte deştepţi, de exemplu este cazul Israelului, care, din ce am observat este pe primul loc în cadrul campaniei de vaccinare.  Aş fi vrut să fie puţin mai devreme, să fim la acelaşi nivelul cu doctorii pentru că Sănătatea şi Educaţia consider că sunt principale. Nu ai Sănătate, nu ai Educaţie, practic nu ai progres şi nu ai o societate sănătoasă. ”, adaugă Cătălina Georgescu, profesor Liceul Teoretic Internaţional de Informatică. 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici