Potrivit ANPC, comisarii din cadrul Comandamentului Litoral au verificat mai multe terase, autoserviri şi restaurante din staţiunea Mamaia şi au decis oprirea temporară a activităţii în trei terase, unde au găsit alimente fără elemente de identificare, fără a se putea stabili data până la care pot fi consumate sau modul de depozitare recomandat.
De asemenea, au fost descoperite alimente depozitate la temperatura mediului, respectiv peste 30 de grade Celsius.
În urma verificărilor, comisarii au constatat minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porţie. Mai mult, unele terase nu deţineau autorizaţie de funcţionare valabilăa.
ANPC recomandă turiştilor să fie atenţi la calitatea produselor alimentare şi nealimentare, cât şi la prestarea serviciilor achiziţionate.
Citeşte şi: Doi turişti au murit înecaţi în staţiunile Jupiter şi Saturn după ce au intrat în mare ignorând steagul roşu
Citeşte şi: Aproximativ 20 de turişti, blocaţi în apropiere de Muntele Mic din cauza unei ploi torenţiale
Citeşte şi: Clienţii păgubiţi de agenţia de turism Genius Travel au depus plângeri penale împotriva firmei şi s-au adunat în faţa companiei pentru a protesta- VIDEO
Citeşte şi: Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism exclude Genius Travel după ce agenţia şi-a anunţat clienţii prin e-mail că intră în insolvenţă