Pui de pisică salvaţi după ce un atac aerian în Beirut le-a ucis mama

Activiştii pentru drepturile animalelor au intervenit rapid după un atac aerian israelian în Beirut, salvând mai mulţi pui de pisică blocaţi sub dărâmături, scrie Sky News.

Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului Pui de pisică salvaţi după ce un atac aerian în Beirut le-a ucis mama

Pui de pisică salvaţi după ce un atac aerian în Beirut le-a ucis mama

Maggie Sharawi, activistă din cadrul organizaţiei Animals Lebanon, a declarat că a primit un telefon de la un localnic care anunţa că un atac a provocat moartea unei pisici care avea pui.

Sharawi, împreună cu alţi membri ai echipei sale, au reuşit să salveze două pisicuţe negre şi au continuat căutările pentru a le găsi şi pe celelalte.

„Echipele noastre lucrează 24 de ore pe zi”, a spus ea.

„Ne mişcăm rapid prin case, sub ameninţarea atacurilor aeriene, le scoatem şi plecăm”, a mai spus Sharawi. În mai puţin de trei săptămâni, organizaţia a reuşit să salveze aproape 190 de animale de companie, printre care câini şi pisici, din zonele afectate de conflict.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici