Putin sare la gâtul tuturor: Occidentul poartă război cu mâinile Ucrainei. Cum vede posibilitatea unor negocieri

Preşedintele Rusiei a prezidat o întâlnire extraordinară la Kremlin pentru a discuta situaţia din regiunea Kursk.

Urmărește
3195 afișări
Imaginea articolului Putin sare la gâtul tuturor: Occidentul poartă război cu mâinile Ucrainei. Cum vede posibilitatea unor negocieri

Putin, la Consiliul de Securitate de astăzi

Occidentul poartă război cu Rusia „cu mâinile Ucrainei”. Preşedintele Vladimir Putin a spus asta, citat de Tass, referitor la ofensiva Kievului în regiunea Kursk.

Exclude negocierile

Obiectivele Kievului, a adăugat Putin, sunt cele de a câştiga poziţii mai bune în vederea viitoarelor negocieri şi de a „agita situaţia politică internă” din Rusia.

El a exclus ca Rusia să poarte negocieri de pace cu Ucraina în situaţia actuală.

„Despre ce putem vorbi cu oamenii care vizează fără discernământ civilii şi încearcă să ameninţe centralele nucleare?”, a afirmat Putin, citat de Tass.

Ruşi beţi la post

Potrivit estimărilor, 29 de aşezări din Rusia sunt în controlul Ucrainei.

Alexei Smirnov, guvernatorul regiunii Kursk, a acuzat forţele ucrainene că au folosit arme chimice în avansul lor.

Vorbind prin videoconferinţă la o întâlnire cu preşedintele Vladimir Putin, Smirnov a spus că unii „poliţişti şi şefii unei comunităţi rurale erau în stare de ebrietate” atunci când au fost loviţi astăzi, în cartierul Belovo, de focul de artilerie ucraineană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici