Rafală de amenzi pentru taximetrişti şi şoferi de ridesharing în Bucureşti

Zeci de taximetrişti şi şoferi de ridesharing din Bucureşti s-au ales cu amenzi usturătoare şi sancţiuni severe în urma unei ample acţiuni de control desfăşurate în weekend.

Urmărește
248 afișări
Imaginea articolului Rafală de amenzi pentru taximetrişti şi şoferi de ridesharing în Bucureşti

Rafală de amenzi pentru taximetrişti şi şoferi de ridesharing în Bucureşti

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au verificat maşinile care fac transport public de persoane în regim de taxi şi transport alternativ prin intermediul platformelor digitale.

În urma controalelor au dat 118 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 56.000 de lei, dintre care 48 de sancţiuni legate de transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, 52 de sancţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (dintre care 38 aplicate taximetriştilor şi 14 aplicate şoferilor de ridesharing) şi 14 sancţiuni privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi şofer.

De asemenea, au fost reţinute 25 de certificate de înmatriculare (19 taxi, 6 transport alternativ) şi 4 seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare (3 taxi şi 1 transport în regim de încheiere).

În 4 situaţii a fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculelor utilizate în mod ilegal (3 taxi fără autorizaţie şi 1 fără copie conformă valabilă).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici