LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 947. Zelenski este în turneu american. După ce a obţinut promisiuni de ajutor de la Biden, se întâlneşte şi cu Trump

Volodimir Zelenski doreşte să obţină sprijinul tuturor forţelor politice americane, în contextul alegerilor care urmează pentru Casa Albă.

Urmărește
452 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 947. Zelenski este în turneu american. După ce a obţinut promisiuni de ajutor de la Biden, se întâlneşte şi cu Trump

Războiul din Ucraina, ziua 947. Zelenski este în turneu american. După ce a obţinut promisiuni de ajutor de la Biden, se întâlneşte şi cu Trump

UPDATE Rusia loveşte la Harkov

Biden: sprijinul SUA în fiecare etapă, Kievul va câştiga războiul

„Astăzi, preşedintele Zelenski şi cu mine ne-am întâlnit din nou pentru a discuta despre cum să consolidăm poziţia Ucrainei pe câmpul de luptă şi cum să ajutăm Ucraina să se reconstruiască mai puternică decât înainte”. Preşedintele american Joe Biden a scris acest lucru pe reţelele de socializare, publicând o fotografie a întâlnirii.

Trump: îi voi aduce pe Zelenski şi Putin la un acord

„Nu sunt de acord cu preşedintele Zelenski, dar voi putea ajunge la un acord între preşedintele Putin şi preşedintele Zelenski destul de repede”. Donald Trump a spus acest lucru ca răspuns la întrebarea unui jurnalist care i-a cerut să comenteze declaraţia liderului ucrainean, potrivit căreia Trump nu a înţeles ce este nevoie pentru a câştiga acest război. Când a fost întrebat cum plănuieşte să-i aducă pe cei doi împreună, magnatul nu a răspuns.

Trump: strategia mea pentru Ucraina nu este capitularea. Vreau să salvez vieţi omeneşti

„Strategia mea pentru Ucraina nu este capitularea.” Donald Trump a spus acest lucru în timp ce răspundea la o acuzaţie din partea lui Kamala Harris. „Vreau să salvez vieţi”, a spus el.

Trump, întâlnire azi cu Zelenski

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici