LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 950. 2 ani de la anexarea ilegală a 4 regiuni de către Rusia / Atacuri cu drone asupra Kievului / Invadatorii ar fi pierdut 1.250 de soldaţi doar în ultima zi

Rusia a lansat mai multe atacuri cu drone care au vizat Kievul luni dimineaţă, unităţile de apărare aeriană fiind angajate în respingerea loviturilor timp de mai multe ore, a declarat armata Ucrainei.

Urmărește
1888 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 950. 2 ani de la anexarea ilegală a 4 regiuni de către Rusia / Atacuri cu drone asupra Kievului / Invadatorii ar fi pierdut 1.250 de soldaţi doar în ultima zi

Războiul din Ucraina, ziua 950. Rusia a lansat mai multe atacuri cu drone asupra Kievului

UPDATE Putin, mesaj la doi ani de la anexarea ilegală a 4 regiuni din Ucraina

UPDATE Kiev: 3 rachete şi 73 de drone ruseşti deasupra Ucrainei în timpul  nopţii

Forţele ruse au atacat Ucraina aseară cu trei rachete de diferite tipuri şi 73 de drone kamikaze: Forţele Aeriene de la Kiev au anunţat acest lucru pe Telegram, adăugând că apărarea antiaeriană a ţării a doborât una dintre rachete şi 67 de avioane inamici fără pilot. Forţele aeriene nu au precizat numărul de drone distruse deasupra capitalei Kiev.

UPDATE Kiev: 1.250 de soldaţi ruşi ucişi în ultima zi

Rusia a pierdut 653.060 de soldaţi în Ucraina de la începutul războiului la 24 februarie 2022, a informat Statul Major al Forţelor Armate ucrainene. Această cifră include cele 1.250 de victime suferite de forţele ruse în ultima zi. Potrivit raportului, care nu poate fi confirmat din surse independente, Rusia a pierdut, de asemenea, 8.874 de tancuri, 17.503 de vehicule blindate de luptă, 25.548 de vehicule şi tancuri cu combustibil, 18.822 de sisteme de artilerie, 1.204 de sisteme de lansare de rachete multiple, 963 de sisteme de apărare aeriană, 369 de avioane, 328 de elicoptere şi ambarcaţiuni, 2281 drone şi ambarcaţiuni, precum şi un submarin.

Martorii Reuters au auzit numeroase explozii în Kiev şi au văzut obiecte lovite în aer.

Kievul, regiunea din jurul capitalei şi toată partea de est a Ucrainei au fost sub alertă de raiduri aeriene luni dimineaţa.

Primarul Kievului Vitali Klitschko a scris pe Telegram că mai multe vehicule aeriene fără pilot sunt deasupra şi în apropierea capitalei.

Anterior, forţele aeriene ale Ucrainei au anunţat că mai multe grupuri de drone ruseşti se îndreaptă spre Kiev şi vestul Ucrainei.

Nu au fost raportate încă pagube sau victime în urma atacurilor.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Moscovei, care a lansat mai multe atacuri aeriene asupra Kievului şi Ucrainei pe parcursul lunii septembrie, vizând infrastructura energetică, militară şi de transport a Ucrainei, în care au murit zeci de civili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
drone,
rusia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici