Războiul nostru este cu vremea. Elicopterele Black Hawk, puse la treabă în Mehedinţi şi la Vâlcea

300 de tone de apă au fost lansate în ultimele trei zile de elicopterele Black Hawk asupra incendiilor din Mehedinţi şi Vâlcea, a anunţat luni seara Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Urmărește
394 afișări
Imaginea articolului Războiul nostru este cu vremea. Elicopterele Black Hawk, puse la treabă în Mehedinţi şi la Vâlcea

Războiul nostru este cu vremea. Elicopterele Black Hawk, puse la treabă în Mehedinţi şi la Vâlcea

În trei zile de intervenţie în sprijinul pompierilor, cele două elicoptere Black Hawk care acţionează pentru stingerea incendiilor produse în judeţele Mehedinţi şi Vâlcea au reuşit să lanseze 300 de tone de apă cu ajutorul sistemului Bambi Bucket.

Este vorba de incendii de pădure care au izbucnit în zone greu accesibile din cele două judeţe.

Inspectoratul General de Aviaţie al MAI arată că misiunea elicopterelor va continua până la lichidarea incendiilor, existând posibilitatea ca resursele aeriene să fie suplimentate, la nevoie.

În judeţul Vâlcea, incendiul de fond forestierse manifestă în masivul Buila, iar în Mehedinţi la fondul forestier de pe raza localităţii Sviniţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici