Reacţia companiei CrowdStrike, după pana informatică a sistemului Microsoft: „Ne pare nespus de rău. Pana ar putea dura ceva timp”

  • „Ne pare nespus de rău”, declară CEO-ul CrowdStrike, George Kurtz, la NBC.
  • Ar putea să dureze „ceva timp” până când totul va reveni la normal.
Urmărește
1536 afișări
Imaginea articolului Reacţia companiei CrowdStrike, după pana informatică a sistemului Microsoft: „Ne pare nespus de rău. Pana ar putea dura ceva timp”

Reacţia companiei CrowdStrike, după pana Microsoft: „Ne pare nespus de rău. Pana ar putea dura ceva timp”

George Kurtz spune că problemele globale au fost cauzate de o singură actualizare defectuoasă a conţinutului.

„Acea actualizare conţinea o eroare de software şi a cauzat o problemă cu sistemul de operare Microsoft. Am identificat acest lucru foarte repede şi am remediat problema”, spune el.

Întrebat cum o singură actualizare poate provoca un asemenea haos global, George Kurtz a răspuns: „Trebuie să ne întoarcem şi să vedem ce s-a întâmplat aici. Sistemele noastre sunt mereu în căutare de cele mai recente atacuri din partea adversarilor care sunt acolo”.

Întrebat dacă există vreo posibilitate ca acesta să fi fost un atac cibernetic, el a răspuns negativ: „Nu a fost un atac cibernetic. A fost legat de această actualizare de conţinut”.

El spune că el şi echipa sa au avut „o noapte lungă”, dar că sistemele au fost reparate.

În ceea ce priveşte momentul în care totul va reveni la normal, Kurtz a spus că „ar putea dura ceva timp pentru unele sisteme”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici