Reguli dure pentru intrarea în cazinou: eşti lăsaţi să joci doar dacă ai plătit întreţinerea şi pensia alimentară!

În Chile, îndatoririle legale şi morale sunt puse înaintea divertismentului.

Urmărește
1146 afișări
Imaginea articolului Reguli dure pentru intrarea în cazinou: eşti lăsaţi să joci doar dacă ai plătit întreţinerea şi pensia alimentară!

Citând presa din Chila, portalul gioconews informează că în ţara sud-americană a început procesul pentru validarea unui proiect de lege care urmăreşte modificarea reglementărilor actuale privind abandonul de familie şi neplata pensiei alimentare.

Astfel, a fost prezentat proiectul de lege care interzice accesul în cazinouri şi în jurul pistelor de curse pentru cei care nu plătesc pensie alimentară fostului partener şi copiilor.

„Este necesar şi esenţial”, susţin semnatarii, „să se întărească instituţiile actuale şi să se extindă catalogul de sancţiuni pentru debitorii de întreţinere, pentru a-i determina să respecte, prin presiuni şi restricţii, o obligaţie care le revine din punct de vedere legal şi moral”.

Ideea de bază este „mărirea numărului de sancţiuni împotriva debitorilor faţă de membrii familiei acestora, limitându-le accesul la cazinouri şi la piste de curse, dar şi instituirea interdicţiei de a practica jocurile de noroc”.

În prezent, oricine datorează, integral sau parţial, cel puţin trei luni consecutive sau cinci luni discontinue nu poate înregistra în registrele respective transferuri de imobile sau dde autovehicule şi nici nu-şi poate reînnoi permisele de conducere şi nici paşapoartele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici