Reprezentanţii DAE şi ARIS nu au suferit prejudicii după tentativele de spargere a sediilor

Reprezentanţii Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) şi cei ai Agenţiei Române de Investiţii Străine (ARIS) au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu au suferit prejudicii în urma tentativelor de spargere a sediilor instituţiilor şi că aşteaptă concluziile anchetei iniţiate de Poliţie.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii DAE şi ARIS nu au suferit prejudicii după tentativele de spargere a sediilor

Reprezentanţii DAE şi ARIS nu au suferit prejudicii după tentativele de spargere a sediilor (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Nu s-a furat nimic şi aşteptăm rezultatele anchetei demarate de Poliţie", au afirmat reprezentanţii ARIS.

Mai multe persoane au încercat să jefuiască, în noaptea de marţi spre miercuri, sediul Agenţiei de Investiţii Străine din Capitală, însă au fost surprinse de paznic în timp ce forţau uşa de acces în clădire şi au fugit.

Mai multe persoane au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, şi în sediul Departamentului pentru Afaceri Europene de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, încercând să fure unităţi de calculator, acestea nefiind încă identificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici