Restaurant din Horezu, în flăcări: o victimă cu tăieturi la ambele mâini

O persoană este rănită grav, cu tăieturi la ambele mâini, după un incendiu care a izbucnit marţi la un restaurant din Horezu, judeţul Vâlcea.

Urmărește
74 afișări
Imaginea articolului Restaurant din Horezu, în flăcări: o victimă cu tăieturi la ambele mâini

Restaurant din Horezu, în flăcări: o victimă cu tăieturi la mâini

Pompierii vâlceni au fost solicitaţi marţi, la ora 14:25, la un incendiu care se manifesta la un restaurant şi o anexă în oraşul Horezu.

Intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu 4 cadre de la punctul de lucru Horezu, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu 7 cadre de la secţia Govora, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu 4 cadre şi o autospecială de alimentare cu apă cu 2 cadre de la Detaşamentul de Pompieri Rm. Valcea, respectiv o ambulanţă SAJ.

De asemenea, intervin şi o autospecială pentru muncă operativă cu două cadre şi o autospecială CBRN cu două cadre.

Suprafaţă afectată este de aproximativ 300 mp.

În urma incendiului a rezultat o victimă, cu tăieturi la nivelul mâinilor, care s-a deplasat singură căatre Centrul de Primiri Urgenţe Horezu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici