Restricţii de circulaţie pe mai multe autostrăzi din România

Autorităţile au impus marţi restricţii de circulaţie pe mai multe autostrăzi din România. Este vorba despre sectoare pe care se desfăşoară lucrări.

Urmărește
72 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe mai multe autostrăzi din România

Restricţii de circulaţie pe mai multe autostrăzi din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, în intervalul orar 9:00 – 16:00, pe autostrada A1, sensul dinspre Piteşti către Bucureşti, la kilometrul 106, în zona municipiului Piteşti, judeţul Argeş, este restricţionată circulaţia rutieră pe prima bandă, pentru a permite efectuarea unor reparaţii asfaltice.

Pe autostrada A2, sensul Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 180, în zona localităţii Peştera, judeţul Constanţa, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe a doua bandă, iar pe prima bandă se va institui o limită de viteză de 60 km/h, pentru a permite înlocuirea parapetului metalic.

Pe autostrada A3 Turda-Borş, între kilometrii 34 – 35, pe sensul către Târgu-Mureş, în zona localităţii Cheţani, judeţul Mureş, în intervalul orar 9:00 - 13:00, este restricţionat traficul rutier pe prima bandă şi pe banda de urgenţă, iar în intervalul orar 13:00 – 18:00, se restricţionează traficul pe cea de a doua bandă, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii asfaltice.

Tot pe autostrada A3 Turda-Borş, în intervalul orar 9:00 - 18:00, între kilometrii 30 – 31, în zona localităţii Luduş, judeţul Mureş, pe sensul către Câmpia Turzii, este restricţionată circulaţia rutieră pe prima bandă şi pe banda de urgenţă, pentru efectuarea de reparaţii ale unor rosturi de dilatare viaduct, a precizat Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici