Restricţii de circulaţie pe mai multe şosele din ţară din cauza ceţii şi a unor accidente

Autorităţile au impus restricţii de trafic pe mai multe şosele din ţară din cauza unor accidente şi a fenomenelor meteorologice. Astfel, în sudul României este ceaţă, în timp ce la Arad şi Călăraşi un tir a luat foc, iar altul s-a răsturnat.

Urmărește
118 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe mai multe şosele din ţară din cauza ceţii şi a unor accidente

Restricţii de circulaţie pe mai multe şosele din ţară din cauza ceţii şi a unor accidente

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică dimineaţa, „traficul rutier este în continuare restricţionat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat pe carosabil”.

De asemenea, sunt impuse restricţii de trafic pe un sens pe DN7 Deva-Arad, la kilometrul 473, în localitatea Bătuţa, judeţul Arad. Remorca unui autocamion încărcat cu bobine din cauciuc a luat foc în deplasare, şoferul reuşind să se autoevacueze, fără a suferi leziuni. Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 09:00.

În plus, este semnalată ceaţă care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Gorj şi Vâlcea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Braşov, DN1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic, a precizat Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici