Restricţii de trafic, marţi, pentru efectuarea de lucrări, pe DN7

Centrul Infotrafic anunţă că marţi vor fi impuse mai multe restricţii de trafic pe DN 7, în judeţul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări.

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic, marţi, pentru efectuarea de lucrări, pe DN7

Restricţii de trafic, marţi, pentru efectuarea de lucrări, pe DN7

În intervalul orar 8.00 – 16.00, pe DN 7, între kilometrii 159+900 metri – 160+900 metri, în afara localităţii Milcoiu, se efectuează lucrări de montare parapet de beton, circulaţia desfăşurându-se dirijat, alternativ.

Tot pe DN 7, între kilometrii 198+200 metri – 198+500 metri, în afara localităţii Călimăneşti, se lucrează la consolidarea versanţilor, traficul fiind închis în reprize de câte 15 minute, iar între kilometrii 210 – 214, pe raza localităţilor Brezoi – Călineşti, din cauza reparaţiilor asfaltice, traficul se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijat.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 143-145, de pe DN 7, pe raza localităţii Slătioara, se lucrează la montarea de parapet metalic, iar circulaţia autovehiculelor se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijat.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicaţiile piloţilor de circulaţie, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depăşire a coloanelor de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici