Restricţii de trafic pe DN 7 - Valea Oltului din cauza lucrărilor de infrastructură

Mai multe restricţii de circulaţie se anunţă pe Drumul Naţional 7 (DN 7) în judeţul Vâlcea, din cauza unor lucrări de infrastructură. Restricţiile afectează mai multe porţiuni ale drumului şi sunt programate pentru luni.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN 7 - Valea Oltului din cauza lucrărilor de infrastructură

Restricţii de trafic pe DN 7 - Valea Oltului din cauza lucrărilor de infrastructură

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, între orele 8.00 – 16.00, pe DN 7, între kilometrii 159 – 160, în localitatea Milcoiu, judeţul Vâlcea, se fac lucrări de montare parapet de beton, circulaţia desfăşurându-se dirijat, alternativ.

Tot pe DN 7, între kilometrii 198+200 metri – 198+500 metri, în afara localităţii Călimăneşti, judeţul Vâlcea, se lucrează la consolidarea versanţilor, traficul fiind închis în reprize de câte 15 minute, iar între kilometrii 208 – 214, pe raza localităţilor Brezoi – Călineşti, din cauza reparaţiilor asfaltice, traficul se desfăşoară dirijat.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicaţiile piloţilor de circulaţie, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depăşire a coloanelor de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici