Restricţii de trafic pe mai multe străzi importante din Bucureşti. Care sunt străzile afectate

  • Restricţii de trafic vor fi impuse pe mai multe străzi importante din Bucureşti, unde vor avea loc o ceremonie dedicată inaugurării unui sediu al pompierilor şi o defilare cu torţe.
  • Evenimentele vor avea loc joi şi duminică.
Urmărește
308 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe mai multe străzi importante din Bucureşti. Care sunt străzile afectate

Restricţii de trafic pe mai multe străzi importante din Bucureşti. Care sunt străzile afectate

Brigada Rutieră anunţă că joi, începând cu ora 09:00, se va organiza o adunare publică pentru a marca deschiderea noului sediu al Detaşamentului de pompieri „Obor”, din bd. Ferdinand nr.139.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 09:30 – 11:00, va fi restricţionat traficul rutier pe bd. Gării Obor, segmentul de drum cuprins între rondul din faţa Gării Obor şi intersecţia cu str. Eufrosin Potecă. Totodată, mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe rute alternative, iar locurile de parcare situate în proximitatea Detaşamentului de Pompieri „ Obor” vor fi eliberate, a adăugat Brigada Rutieră.

De asemenea, în ziua de 15 septembrie a.c, în intervalul orar 19:30 – 20:30, se va organiza retragerea cu torţe, pe banda I de circulaţie, pe următorul traseu : intrarea în parcul de agrement ,,Alexandru Ioan Cuza” – Ansamblul arteziene – str. Baba Novac – str. Constantin Brâncuşi – str. Lucreţiu Pătrăşcanu – şos. Vergului – sediul Detaşamentului de Pompieri „Morarilor”.

Brigada Rutieră va dispune „măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”.

Pietonilor li se recomandă „să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici