Restricţii pe DN 7 şi DN 7A pentru efectuarea unor lucrări

Mai multe restricţii de circulaţie vor fi impuse vineri pe DN 7 şi DN 7A pentru efectuarea unor lucrări.

1996 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe DN 7 şi DN 7A pentru efectuarea unor lucrări

Restricţii pe DN 7 şi DN 7A pentru efectuarea unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că vineri, în intervalul orar 6.00 – 14.00, pe DN 7, la kilometrul 159, în extravilanul localităţii Milcoiu, judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijată de piloţi de circulaţie, pentru a permite efectuarea unor lucrări de montare parapet.

De asemenea, în intervalul orar 8.00 – 18.00, tot pe DN 7, între kilometrii 108-182+800 metri, pe raza localităţii Bujoreni şi între kilometrii 208-214, pe raza localităţilor Brezoi – Călineşti, judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers, întrucât se efectuează lucrări de marcaj rutier.

Pe DN 7A, în intervalul orar 8.00 – 18.00, pe tronsonul kilometric 64+500 metri -67, în extravilanul localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, se lucrează la tăierea arborilor periculoşi pentru siguranţa circulaţiei, urmând ca traficul să fie închis în reprize de câte 20 minute, dirijat de piloţi de circulaţie.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicaţiile piloţilor de circulaţie, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depăşire a coloanelor de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici