Restricţii pe Valea Oltului: cad pietre şi plouă torenţial

Sunt restricţii temporare pe ambele sensuri, alternativ, pe DN 7 - Valea Oltului, pentru degajarea unei stânci din care cad pietre ce pun în pericol traficul rutier.

Urmărește
211 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Valea Oltului: cad pietre şi plouă torenţial

Restricţii pe Valea Oltului: cad pietre şi plouă torenţial

Pe Valea Oltului a plouat torenţial şi cad pietre de pe versant, mai ales în zona Brezoi. De asemenea, în zona localităţii Goleşti au căzut copaci din cauza vremii nefavorabile.

Astfel, joi, la nivelul Serviciului Rutier Vâlcea s-a constituit o comisie mixtă pentru realizarea unei revizii pe DN7 în vederea identificării riscurilor ce pot afecta siguranţa traficului rutier.

„Pe versantul situat la km.210-211, în zona Brezoi, adiacent DN7, a fost identificată o stâncă ce poate reprezenta un risc major de cădere pe artera rutieră. În acest context s-a decis intervenţia în regim de urgenţă din partea Secţiei de Drumuri Naţionale Vâlcea, cu alpinişti utilitari pentru degajarea controlată, motiv pentru care s-au instituit restricţii temporare de trafic pentru ambele sensuri, alternativ, câte 20 de minute”, potrivit Poliţiei Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici