- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (17.07.2018, 07:36)
- Daniela Timofti
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Rezultate Titularizare 2018 | Notele obţinute de profesori la examen au fost AFIŞATE. Urmează două zile de contestaţii / UPDATE: Rata de promovare este de 47,40%
Rezultatele examenului de titularizare au fost afişate la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Rata de promovare la concursul de titularizare în învăţământ este de 47,40%, înainte de contestaţii.
Urmărește
7241 afișări
Rezultate titularizare 2018 | Primele rezultate ale examenului vor fi afişate marţi
UPDATE: Rata de promovare este de 47,40%. 121 de candidaţi au obţinut nota maximă
Rata de promovare la concursul de titularizare în învăţământ este de 47,40%, înainte de contestaţii. Peste 100 de candidaţi au obţinut nota 10 la proba scrisă, cel mai ridicat procent al notelor peste 7 fiind în judeţul Dolj, iar cel mai scăzut în judeţul Caraş-Severin.
Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, rata notelor peste 7, înainte de contestaţii, obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă a concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar este de 47,40%, în creştere cu 1,67% faţă de anul trecut când a fost 45,73%.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
“Au fost transmise spre evaluare lucrările a 21.460 de candidaţi, fiind notate 21.429 de lucrări. 31 de lucrări au fost anulate în centrele de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs. Pe tranşe de note s-a înregistrat următoarea distribuţie: 121 de candidaţi (0,56%) au obţinut nota 10, 10.037 de candidaţi (46,84%) au obţinut note între 7 şi 9,99, iar 7.229 de candidaţi (33,73%) - note între 5 şi 6,99. Alţi 4.042 de participanţi (18,78%) s-au situat pe segmentul de note cuprins între 1 şi 4,99. Din promoţia curentă, 46,83% de candidaţi (în creştere de la 43,07% în 2017) au obţinut note peste 7, iar 32,93%, note între 5 şi 6,99”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Educaţiei Naţionale.
Click pentru a mări:
Potrivit sursei citate, cel mai ridicat procent de note peste 7 (interval 7 – 9,99) s-a înregistrat în judeţul Dolj (58,7%), iar cel mai scăzut, în judeţul Caraş-Severin (30,04%).
“La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 24.070 de candidaţi. 2.531 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 61 de candidaţi au fost eliminaţi (dintre care 27 pentru fraudă, iar 34 de participanţi pentru lipsa documentelor de identitate, adeverinţelor de absolvire etc.)”, se mai arată în sursa citată.
Contestaţiile se înregistrează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.
Ştirea iniţială:
Cei peste 31.000 de candidaţi înscrişi la concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar au aflat rezultatele marţi. Acestea au fost afişate la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, dar şi pe site-ul titularizare.edu.ro.
De asemenea, tot marţi se depun contestaţiile la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, dar pot fi depuse şi miercuri, până la ora 15:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 24 iulie.
În 2017, rata de promovare a examenului de titularizare a fost de 47,63%.
Peste 31.000 de candidaţi au susţinut, săptămâna trecută, proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar.
La nivel naţional sunt disponibile peste 4.500 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.148 în mediul rural.
“Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1.094), învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (882), muzică instrumentală (274) şi educaţie fizică şi sport (287)”, arată Ministerul Educaţiei Naţionale.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.
În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe