România, Bulgaria şi Grecia vor să creeze un coridor de mobilitate militară

  • România, Bulgaria şi Grecia vor să creeze un coridor de mobilitate militară, care să prevadă rute de aprovizionare eficiente în situaţii de urgenţă şi criză.
  • Scrisoarea de intenţie pentru realizarea coridorului a fost semnată de miniştrii apărării din cele trei ţări.
Urmărește
461 afișări
Imaginea articolului România, Bulgaria şi Grecia vor să creeze un coridor de mobilitate militară

Sursa foto: Facebook / Angel Tîlvăr

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a anunţat joi că a semnat, alături de miniştrii apărării din Bulgaria şi Grecia, scrisoarea de intenţie pentru crearea unui Coridor de Mobilitate Militară.

Proiectul propune crearea unor rute principale de aprovizionare, prin reducerea birocraţiei în timp de pace şi eficienţă maximă în situaţii de urgenţă şi criză, ţinând cont de iniţiativele NATO şi naţionale.

„Colaborarea strânsă cu Bulgaria şi Grecia ne va permite să răspundem mai eficient provocărilor de securitate actuale şi viitoare. Vom continua discuţiile şi vom rămâne deschişi şi altor iniţiative similare, care să ducă la consolidarea rolului României în cadrul Alianţei Nord-Atlantice”, a scris pe Facebook ministrul Angel Tîlvăr.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici