România-Olanda, proiectat pe stadionul Arcul de Triumf. Intrare liberă pentru 7.500 de fani

Meciul dintre România şi Olanda din optimile Euro 2024 va putea fi urmărit live şi pe stadionul de la Complexul Sportiv Naţional „Arcul de Triumf”, unde intrarea va fi liberă pentru 7.500 de persoane, a anunţat Agenţia Naţională pentriu Sport (ANS).

402 afișări
Imaginea articolului România-Olanda, proiectat pe stadionul Arcul de Triumf. Intrare liberă pentru 7.500 de fani

România-Olanda, proiectat pe stadionul Arcul de Triumf. Intrare liberă pentru 7.500 de fani

„În ziua în care România este gata să scrie istorie în fotbal, sunteţi invitaţi să faceţi galerie pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf. Gazdele vă îndeamnă să veniţi îmbrăcaţi în culorile naţionalei, pentru a striga împreună într-un glas: Hai, România!”, a transmis ANS pe Facebook.

Conform postării, susţinerea suporterilor de la Arcul de Triumf va răzbate până pe stadionul de la München, acolo unde tricolorii vor da totul pentru victorie şi unde organizatorii au anunţat că aproape 13.000 de bilete au fost achiziţionate de români, în număr aproape dublu faţă de cel al fanilor din Ţările de Jos (7.000).

„Se estimează peste 25.000 de susţinători ai României în tribune la ora meciului. Lor li se vor adăuga milioane de români din ţară şi din întreaga lume, care vor sta cu sufletul la gură pentru Generaţia de Suflet”, arată reprezentanţii ANS.

Şi în Cluj-Napoca, primăria a anunţat că meciul va putea fi urmărit în Piaţa Unirii, unde vor fi amplasate 2.500 de scaune pentru suporteri.

Partida România-Olanda este programtă marţi de la ora 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
românia,
olanda,
stadion

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici