Roşca Stănescu a publicat stenograma discuţiei cu Videanu

Sorin Roşca Stănescu a postat pe blog-ul său o înregistrare şi o stenogramă a ultimei întâlniri pe care a avut-o cu Adriean Videanu.

Urmărește
81 afișări
Imaginea articolului Roşca Stănescu a publicat stenograma discuţiei cu Videanu

Roşca Stănescu a publicat stenograma discuţiei cu Videanu (Imagine: Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, joi, că le-a cerut avocaţilor săi să studieze posibilitatea acţionării în instanţă a lui Sorin Roşca Stănescu, în urma scandalului legat de preşedintele ANI, Cătălin Macovei.

Videanu a ţinut să precizeze că PDL este indignat şi îngrijorat faţă de demersul unor jurnalişti, care, prin şantaj, doresc culegerea de informaţii pentru compromiterea unor politieni în campania electorală.

El a spus că "tentativa de şantaj este cu atât mai gravă cu cât ea are ca ţintă un înalt funcţionar al statului, care are obligaţia, conform legii, să rezolve orice suspiciune care apare asupra unui demnitar în legătură cu averea acestuia".

"Aşa cum însuşi a spus Sorin Roşca Stănescu, ţinta finală o reprezenta implicarea în campania prezidenţială, prin şantaj şi tentativă de compromitere a unor politicieni", a mai arătat Videanu.

Sorin Roşca Stănescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că va face plângere penală in rem, prin care va solicita să se investigheze situaţia înregistrării legate de preşedintele ANI Cătălin Macovei, şi că îl va da în judecată pe Adriean Videanu, pentru că ar fi afirmat că a fost şantajat de jurnalist.

"Am decis azi (joi, 12 noiembrie, nr.) să fac plângere penală in rem, prin care solicit să se investigheze ce este cu această înregistrare şi, de asemenea, îl dau în judecată pe domnul Adriean Videanu pentru că şi-a permis ieri (miercuri, 11 noiembrie, nr.) să spună, la un post de televiziune, că l-am şantajat. A făcut această afirmaţie la Realitatea TV, în direct. A spus că eu l-am şantajat pe el", a spus Sorin Roşca Stănescu.

Citeşte aici stenograma publicată de Sorin Roşca Stănescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici