Rusia a anunţat câţi ucraineni a ucis în războiul din Kursk

Moscova a făcut publice cifrele referitoare la pierderile umane şi materiale suferite de forţele Kievului în regiunea pe care acestea au ocupat-o la graniţă.

Urmărește
735 afișări
Imaginea articolului Rusia a anunţat câţi ucraineni a ucis în războiul din Kursk

Rusia a făcut public pierderile umane şi materiale suferite de ucraineni în Kursk

În luptele de la Kursk, regiune din Rusia aflată la graniţă, forţele armate ucrainene au pierdut peste 23.000 de soldaţi.

Informaţia a fost prezentată de Ministerul rus al Apărării, care a precizat că „în total, inamicul a pierdut peste 23.150 de soldaţi, 158 de tancuri, 72 de vehicule de luptă de infanterie, 100 de vehicule blindate de transport de trupe, 918 vehicule de luptă blindate, 632 de maşini, 189 de piese de artilerie, 37 de lansatoare multiple, inclusiv nouă Himars şi şase Mlrs fabricate în SUA”.

Informaţia nu a putut fi verificată din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici