Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, spune Ucraina

Rusia a lansat o serie de atacuri cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, a declarat duminică administraţia militară a capitalei ucrainene, citată de Reuters.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, spune Ucraina

Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului pentru a doua noapte consecutivă, spune Ucraina

„Se pare că în fiecare noapte, fără pauză, forţele armate ruse atacă oraşul paşnic Kiev”, a declarat şeful administraţiei militare, Serhiy Popko, pe platforma de mesagerie Telegram. „Noaptea trecută, inamicul a lansat un nou atac asupra capitalei”, a adăugat el.

Popko a spus că Rusia a lansat aproximativ 10 drone, din direcţii diferite şi la înălţimi diferite, însă unităţile ucrainene de apărare antiaeriană au distrus toate armele la apropierea lor de oraş.

Nu au fost raportate răniri sau pagube majore, a adăugat Popko. El a spus că Forţele Aeriene vor publica date privind amploarea atacului în cursul zilei de duminică.

Atacul cu dronă de sâmbătă al Rusiei asupra Kievului a ucis o persoană şi a avariat o clădire rezidenţială înaltă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
rusia,
război

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici