S-a reluat intervenţia de stingere a incendiului din zona vârfului Comisu

Aproximativ 40 de pompieri si 20 lucrători de la Ocolul Silvic au intervenit duminică dimineaţă pentru stingerea focarelor de incendiu, care se mai manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, informează ISU Braşov.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului S-a reluat intervenţia de stingere a incendiului din zona vârfului Comisu

S-a reluat intervenţia de stingere a incendiului din zona vârfului Comisu

„Operaţiunea beneficiază de sprijinul unui elicopter echipat cu sistemul Bambi Buckets, care ajută la dispersarea apei pe suprafaţa afectată. Până în momentul de faţă o suprafaţă de aproximativ 4 hectare de vegetaţie de litieră şi doborâturi au fost afectate de flăcări. Misiunea este în dinamică.”, precizează sursa citată.

Sâmbătă, un incendiu de pădure a izbucnit sâmbătă între localităţile Vlădeni şi Făgăraş, în apropiere de zona Vârfului Comisu. Acţiunile de stingere au fost sistate pe timpul nopţii din cauza întunericului şi a terenului accidentat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
comisu,
braşov,
incendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici