Şarpe de doi metri, prins de jandarmi într-un imobil din municipiul Constanţa

Ulterior, şarpele a fost eliberat în mediul natural.

Urmărește
2246 afișări
Imaginea articolului Şarpe de doi metri, prins de jandarmi într-un imobil din municipiul Constanţa

Şarpe de doi metri, prins de jandarmi într-un imobil din municipiul Constanţa

Sâmbătă, jandarmii constănţeni au primit un apel la numărul unic de urgenţă 112, care le-a semnalat prezenţa unui şarpe într-un imobil din municipiul Constanţa. Şarpele era agresiv, dar a fost capturat de specialişti.

„Echipajul de intervenţie al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a ajuns imediat la faţa locului, a reuşit să captureze şarpele, care era destul de mare şi agresiv, iar apoi l-au eliberat în mediul său natural, acolo unde nu prezintă nici un pericol pentru cetăţeni”, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi.

Autorităţile „le recomandă cetăţenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situaţii şi să nu încerce să intervină singuri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şarpe,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici